Isolatie laten uitvoeren door een partij uit Lelystad? 

Isolatieineendag B.V. gevestigd te Noordersluis. 

De voordelen van isolatie in Lelystad

N

Tot 30% isolatie subsidie!

N

Alles onder 1 dak

N

Verhoging wooncomfort

N

Lagere energiekosten

N

Waardevolle investering

N

Hogere woningwaarde

Je huis isoleren in Lelystad?

Je wil je huis isoleren. Welke isolatie levert de meeste besparing op? Wat is de beste isolatie voor jouw woning? Vaak lastige keuzes. Geen zorgen. Wij helpen je hierbij. Isolatieineendag.nl heeft voor isolatie in Lelystad een breed aanbod aan diensten: vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie, bodemisolatie of een hybride-warmtepomp?

Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen met isolatie in Lelystad?
Vraag een vrijblijvend GRATIS adviesgesprek aan, dan komt onze expert bij je langs voor een advies op maat op basis van een woninginspectie. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze adviseur komt langs
Onze adviseur komt bij je langs voor een woninginspectie van je dak, spouwmuur of vloer. Aan de hand van de inspectie adviseren wij aan tafel de mogelijkheden voor jouw woning en de beste producten aan de hand van jouw wensen. Per mail ontvang je een vrijblijvende offerte op maat voor je isolatie opdracht in Lelystad.

Spouwmuurisolatie Lelystad

Spouwmuurisolatie is één van de snelste, makkelijkste en goedkoopste manieren om je huis te isoleren. En het levert veel voordelen op: een warmer huis, een lagere energierekening en een beter klimaat. Een aanrader dus! Maar kan het in jouw huis? Hoeveel betaal en bespaar je precies? En waar moet je op letten?

Vloerisolatie Lelystad

Klaar met vocht in huis en koude voeten? Laat dan je vloer isoleren door ons. Veel prettiger gevoel voor de voeten en je energierekening gaat omlaag. Wij doen dit veelal via de kruipruimte maar er zijn ook andere manieren om je vloer te isolaren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie 

Dakisolatie Lelystad

Heb je een schuin dak, dan is de binnenzijde (laten) isoleren het makkelijkst. Een warmer huis en toch een lagere energierekening. Beter voor het milieu en je portemonnee. Een gemiddelde hoekwoning van geen naar goede dakisolatie bespaart al gouw zo’n 420 kuub gas per jaar. Dit is zo’n 500 tot 1250 euro per jaar.

Bodemisolatie Lelystad

Bij bodemisolatie ligt er een laag isolatiemateriaal op de bodem van je kruipruimte. Daarmee bespaar je energie, maar minder dan met vloerisolatie. De ruimte boven de isolatielaag is droger en warmer, wat een gunstig effect heeft op de ruimtes in je huis. Gemiddeld brengt bodemisolatie de temperatuur in huis tot wel 2 graden hoger.

Isolatie in Lelystad in 4 stappen, installatie binnen één dag

Ons proces van begin tot eind ontzorgen

Inspectie

De spouw is een ruimte tussen je binnenmuur en buitengevel. Voor de isolatie is het belangrijk dat hier geen metselresten of ongedierte in zitten. Om dit te controleren boort onze installateur een gaatje in de voeg, waarna hij de spouw met een camera bekijkt. Dit gaatje wordt na afloop netjes gedicht.

1

Stap 1. Onze adviseur komt bij je langs

Vraag op de pagina Contact een gratis adviesgesprek aan door je gegevens in te vullen. Het isoleren van een woning is altijd maatwerk, geen woning is hetzelfde. Daarom hebben wij altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Ventilatieroosters plaatsen

Als je een vochtige kruipruimte hebt, kan onze installateur ventilatieroosters plaatsen. Hierdoor kan het vocht na de isolatie je huis nog steeds verlaten via de spouwmuur.

2

Stap 2. Isolatieteam komt langs

Als het isolatieteam ter plaatse is, doen wij nog een laatste check en kan de isolatieklus beginnen! Onze opgeleide vakmannen werken altijd volgens de landelijke certificering. 

 

Ventilatieroosters plaatsen

Als je een vochtige kruipruimte hebt, kan onze installateur ventilatieroosters plaatsen. Hierdoor kan het vocht na de isolatie je huis nog steeds verlaten via de spouwmuur.

3

Stap 3. Isolatie aanbrengen

De woning wordt door onze vakkundige medewerkers geïsoleerd en het besparen kan beginnen. Daarnaast ontvangt u 10 jaar garantie! 

Ventilatieroosters plaatsen

Als je een vochtige kruipruimte hebt, kan onze installateur ventilatieroosters plaatsen. Hierdoor kan het vocht na de isolatie je huis nog steeds verlaten via de spouwmuur.

4

Stap 4. Hulp bij subsidie aanvraag

De isolatieklus is vrijwel altijd binnen één dag klaar. Voor je minimaal 2 energiebesparende maatregelen uit, dan kom je in aanmerking voor subsidie. Afhankelijk van het isolatiemateriaal dekt de subsidie ongeveer 15-40% van de isolatiekosten. 

Er is subsidie beschikbaar

Voor spouwmuurisolatie ontvang je gemiddeld 15% subsidie. Als je daarnaast nog een isolatieproduct, warmtepomp of zonneboiler laat installeren, dan kan dit oplopen tot gemiddeld 30% subsidie. Je vindt meer informatie over deze subsidie in onze kennisbank.

Kunnen we je helpen?

Onze energieadviseurs helpen je graag verder. Ze staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Isolatiescan

Ontdek of jouw woning geschikt is

Ontdek of jouw woning geschikt is
Isolatieineendag helpt je van advies tot installatie.

1

Jij vult je wensen in, waarna wij een duurzaamheidsadvies voor je berekenen.

2

We helpen je verder met een scherpe offerte, voor het product waarin jij interesse hebt.

3

Enthousiast over de offerte? Dan vraag je een definitieve offerte aan.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Onze energieadviseurs helpen je graag! Ze staan iedere werkdag voor je klaar via e-mail, telefoon of chat.